55+ fitness

55+ fitness is zoals de naam het al zegt, bedoeld voor mensen boven de 55 jaar.

55+ fitness is zoals de naam het al zegt, bedoeld voor mensen boven de 55 jaar. Door voldoende te bewegen en vooral door aan kracht training te doen kunnen we het veroudering's proces afremmen. Fitness verhoogt niet alleen de kwaliteit, maar ook de kwantiteit van het leven. Mensen die gemiddeld fitnessen met een middelmatige tot hoge intensiteit leven langer.
U kunt zelf het veroudering's proces afremmen en er groten deels zelf voor zorgen dat u ook op hoge leeftijd fiten gezond bent! Maar wat als u nu al last heeft van typische senioren kwaaltjes zoals stijve gewrichten en of depressiviteit? Of van artrose, reuma, een beroerte, hoge bloeddruk, diabetes of hart problemen?
We willen één ding nogmaals duidelijk stellen: met fitness en een gezonde leefstijl kunt u terug vechten en een gezonder en gelukkiger leven bewerkstelligen.

Kom dus in actie!
Dat je lichaam na vele jaren van werken, sporten en genieten toch net wat anders benaderd dient te worden, spreekt voor zich. Een gezonde levensstijl is nu nog meer van belang. Onder professionele begeleiding zijn er aangepaste lessen voor mensen van 55+: gezond bewegen op een gezellige manier, tegen een aangepast tarief.

55+ fitness wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen.


Afdrukken   E-mailadres