Fysio fitness

Fysio fitness is bedoeld voor iedereen

Fysio fitness is bedoeld voor iedereen zonder lichamelijke klachten, ongeacht leeftijd en lichamelijke gesteldheid. Het zorgt ervoor dat u in een prettige, gemoedelijke sfeer actief kunt werken aan uw conditie, lenigheid, spierkracht en co√∂rdinatie/ stabiliteit. Daarnaast kan gewichtsafname via een gedoseerd inspanning's programma ook een doel op zichzelf zijn.                                                                                               
Fysio fitness is een succesvol concept voor totale fitness training. Het is een van de beste oefen programma's om uw gezondheid te onderhouden of te verbeteren. Geen gezwoeg meer door weer en wind: alles kan nu indoor; lopen, fietsen, steppen, langlaufen, armfietsen en roeien.                                                  
Het is bewegen met een minimum aan tijd en maximum aan resultaat en ontspanning.Dit trainingsprogramma wordt gegeven als vrije fitness of in circuitvorm.                                                         
Onder circuitvorm wordt verstaan dat u elke week een andere combinatie maakt op de cardio- en krachttoestellen, oefeningen met loss gewichten en oefeningen op de oefenbank.                                    
Onder vrije fitness wordt verstaan dat u zelfstandig traint nadat u uitleg heeft gehad van de cardio- en krachttoestellen.
Fysio fitness wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 7 personen en het programma duurt een uur.


Afdrukken   E-mailadres